29 грудня 2023 19:30

"Зінченко не долар, євро чи гривня, щоб усім подобатися": Селезньов став на захист українця в "Арсеналі"

Фанати Арсенала та англійські експерти в обличчі Гаррі Невілла, Майкла Грея та Пола Мерсона, здається, знайшли цапа-відбувайла у лондонському клубі, і це – Олександр Зінченко.


Українця хейтять за результативні помилки у матчах АПЛ проти Ліверпуля (1:1) та Вест Хема (0:2).


Сайт sport-express.ua звернувся до Євгена Селезньова, щоб дізнатися про його думку навколо ситуації із Зінченком. Функціонер Дніпра-1 вважає, що Сашку не треба звертати увагу на хейт і просто працювати.


«Зінченко моя близька людина, він акуратист, перфекціоніст. Завжди грає на команду. Щодо останніх матчів, усі ми в житті помиляємося. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Саня – просто красень, жодного питання в мене до його гри ніколи не виникало.


Експерти завжди накидаються, якщо щось не подобається. Зінченко не долар, євро чи гривня, щоб усім подобатися. Сані не потрібно не звертати увагу на хейт і рухатися до своєї мрії. Усе буде добре».


Окрім цього, Селезньов згадав, що ніколи не стримував емоції і завжди відповідав експертам на критику, тому ж Леоненку, але Зінченку не потрібно брати з нього приклад.


«Я під час своєї ігрової кар'єри завжди відповідав експертам на критику, але Зінченку так робити не треба. Він з іншого покоління і мудріший, ніж я. Нехай працює на своє ім'я і все буде добре. Бажаю йому успіхів і завоювати чемпіонство з Арсеналом», – підсумував Селезньов.