25 грудня 2023 10:29

"Вони підписували контракт до війни": Скрипник розповів, чи повернуться до "Ворскли" легіонери

Колишній головний тренер Ворскли Віктор Скрипник відверто розповів, чи варто вболівальникам зелено-білих розраховувати до Полтави на головних зірок команди – Сефері та братів Тіллів.

Віктор Скрипник підтвердив той факт, що головною причиною, через яку Ворсклу покинули провідні легіонери, звісно ж стала повномасштабна війна на території нашої країни.


Шанси на те, що до Полтави повернеться Таулянт Сефері та брати Тіллі є, але тут все залежить не від керівництва Ворскли.


«Якщо війна закінчиться, можливо. Він (Сефері) уже приїхав, коли була війна. У нього є родичі та близькі, з якими він радиться. Його агент та клуб будуть вести переговори, подивимося.


Люксембуржці, Венсан та Олів’є Тіллі на контракті. Від них ми теж не можемо вимагати, як від українців (повернутися та грати в УПЛ). Вони підписували контракти до війни», – розповів Скрипник в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».


Віктор Скрипник очолив Ворсклу на початку минулого сезону. Його угода з полтавським клубом була чинна до 30 червня 2025 року, але достроково розірвана у грудні 2023-го.


Таулянт Сефері першу половину сезону 2023/2024 провів у оренді, граючи за Бані-Яс з ОАЕ: 14 матчів, сім голів, одна результативна передача.


Олів’є Тілль нині захищає кольори китайського Шанлиурфаспора: 13 поєдинків, один гол.


Венсан Тілль грав в оренді за Сабах з Азербайджану: 13 ігор, два голи, два асисти.