18 грудня 2023 20:59

За зв'язок із заміжньою жінкою викрали екс-гравця збірної Бразилії Каріоку. Він сказав, що це зробив чоловік

Колишнього футболіста збірної Бразилії відпустили після викрадення.

Колишній півзахисник "Корінтіанс", "Фламенго" та "Валенсії" Марселіньо Каріока зник учора ввечері - він відвідав захід на одному зі стадіонів Сан-Паулу і не повернувся додому.


Сьогодні вранці поліція виявила автомобіль Каріокі. Сам екс-футболіст все ще вважався зниклим безвісти. Як одна з версій називалося викрадення. Неподалік місця, де було виявлено машину, поліція затримала трьох підозрюваних – двох чоловіків та одну жінку.


Через кілька годин Марселіньо вийшов на зв'язок – він записав відеозвернення, в якому заявив, що на вчорашньому заході познайомився із заміжньою жінкою, а викрадення організував її чоловік. Під його оком був великий синець.


У цьому відеоролику також з'явилася жінка – вона попросила повірити в слова екс-футболіста.


Через деякий час представники поліції побачили, що Каріока йде вулицею. Директор DOPE (Департаменту стратегічних поліцейських операцій) Пауло Пілц заявив, що перевіряються усі версії події.

«Марселіньо їде сюди. Він у відділенні невідкладної допомоги і його привезуть сюди звідти. Він в порядку. Я розмовляв з ним по телефону. Я говорив з його братом, він гаразд. Він залишає відділення швидкої та прямує сюди», – повідомив представник цивільної поліції Освальдо Ніко Гонсалвес.


Марселіньо Каріока найбільш відомий за виступами за «Корінтіанс» та «Фламенго», в Європі він грав за «Валенсію» та «Аяччо». У складі збірної Бразилії екс-хавбек провів 4 матчі та забив 2 голи.

Останнім клубом Каріокі був "Санту-Андре". Він завершив кар'єру футболіста у 2009 році.