18 грудня 2023 19:11

Індзагі: "Сімеоне — великий тренер"

Напередодні завершилося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, за підсумками якої Міланський Інтер зустрінеться з мадридським Атлетіко. Головний тренер "нерадзуррі" Сімоне Індзагі прокоментував результати жереба раунду плей-офф ЛЧ для своєї команди.


"Це буде чудове протистояння, у якому дві команди високого рівня зіграють на красивих стадіонах та зберуть велику аудиторію вболівальників. Ми щасливі, тому що постійно проводимо такі важливі матчі у Європі.


Атлетіко зіграв у фіналі двічі за останні десять років і у них чудові традиції у цьому турнірі, як і у нашого клубу. Ми хочемо спробувати ще раз доставити радість нашим вболівальникам.


Крім того, Атлетіко тренує Дієго Сімеоне – великий тренер, з яким у мене прекрасні стосунки. Разом ми багато виграли, у тому числі Скудетто в Лаціо (у сезоні 1999/00 в якості гравців команди ред.).


Зараз ми зосереджені на наступному місяці. У нас будуть важливі матчі у лізі, Кубок та Суперкубок Італії. Потім ми подумаємо про підготовку до цих двох матчів. Це будуть дві битви і ми готуватимемося до них дуже ретельно", — наводить слова головного тренер Інтера Football Italia.