15 грудня 2023 16:16

Тренер Довбика та Циганкова відверто висловився щодо боротьби "Жирони" за титул чемпіона Іспанії: "Через 10 турів побачимо"

Головний тренер Жирони Мічел проаналізував чемпіонські перегони в Ла Лізі й оцінив шанси на перемогу своєї команди.


"Зараз не час говорити про те, що ми зможемо виграти Ла Лігу, але час сказати, що ми команда, яка прагне грати в єврокубках. Мені це дуже зрозуміло, і гравці це показують.


Через 10 турів побачимо, чи є можливості боротися за Ла Лігу, але ми ще не дійшли до останньої третини змагань. Через 26 або 28 турів ми зможемо побачити, якою є справжня мета Жирони, але до того часу ще потрібно пройти довгий шлях.

Рівність, яка існує в Ла Лізі, означає, що якщо ви програєте дві-три гри, ви значно падаєте в таблиці. Крім того, ми впевнені, що ні Реал, ні Барса, ні Атлетіко не збираються багато втрачати очок. Щоб бути в цьому квартеті, ми повинні вигравати, а це дуже складно. Я не дивлюся далі наступної гри, але в мене є відчуття, що ми будемо боротися за єврокубки", – розповів Мічел в інтерв'ю Marca.

Нагадаємо, що Жирона наразі лідирує у турнірній таблиці Ла Ліги з 41 балом. Реал відстає від команди Довбика та Циганкова на два пункти. У наступному турі каталонці зіграють проти Алавеса.