14 грудня 2023 20:40

Дюгаррі: "Мбаппе не подає приклад, не бере участі в обороні, не докладає жодних зусиль, коли захисник за 3 метри від нього. Кіліан – індивідуаліст, а Зідан був командним гравцем"

Крістоф Дюгаррі незадоволений виступом Кіліана Мбаппе у грі з «Боруссією» (1:1).


«Я звинувачую його за те, як він ставиться до справи. Він знав, що від нього у цій команді чекають лідерства. Його майстерність не викликає сумнівів, але він не подавав приклад, коли йшлося про пресинг та контрпресинг.


Він не бере участі в жодних оборонних завданнях. Він не докладає жодних зусиль, коли захисник проходить за 3-4 метри від нього. Якщо ти хочеш бути лідером «ПСЖ», не можна розраховувати тільки на те, що ти завжди блискуче вирішуватимеш результат матчів. У таких іграх важливо надавати приклад.


Я побачив пасивного Мбаппе. Він лише наприкінці висловив невдоволення грою товаришів. Треба було це зробити раніше.


Я не бачив, щоб він пресингував Зюлі чи Хуммельса. Я був дуже розчарований його поведінкою. Я думав, що він, може, навіть перестаратиметься, але ні, він терпів весь матч.

Я пам'ятаю Зідана. Коли ти бачив, як він викладається, сам починав діяти. Зізу був командним футболістом, а цей індивідуаліст», – сказав колишній півзахисник збірної Франції.