12 грудня 2023 11:32

У ван Леувена є пропозиції від "Вестерло" Сидорчука та кіпрського клубу. "Шахтар" досі платить йому зарплатню

Колишній тренер «Зорі» та «Шахтаря» Патрік ван Леувен отримав пропозицію від «Вестерло», за яку виступає український півзахисник Сергій Сидорчук та кіпрського клубу, повідомив журналіст Михайло Співаковський у випуску «ТаТоТаке».

«У ван Леувена, за моєю інформацією, є дві пропозиції більш менш конкретних. Одна пропозиція - зараз говорять про «Вестерл», клуб Сергія Сидорчука. Там змінився тренер, зараз там працює його помічник. Керівництво шукає нового тренера. Але зарплати ван Леувена у «Шахтарі», яка, за моєю інформацією, досі виплачується клубом, бо там іде контракт. Це є серйозні гроші.


Якщо умовно йому платять 50k у валюті, то зараз, якщо він погодиться на пропозицію «Вестерло» на 13k або 17k, то Шахтар за контрактом має право нічого не платити. Є ще варіант на Кіпрі. Можливо, там краще», – сказав Співаковський.


Раніше повідомлялося, що «Зорю» може очолити колишній помічник ван Леувен Раймон Аттевельд.


«Ван Леувен, можливо, хотів би працювати з Аттевельдом далі, але має варіант із «Зорею». За моєю інформацією, ван Леувен морально готовий відпустити Аттевельда, щоби він попрацював», – зазначив Співаковський.

Після відходу Валерія Кривенцова в. о. головним тренером "Зорі" є Юрій Коваль.