10 грудня 2023 11:16

Чи міг Лунін врятувати "Реал" від голу "Бетіса"? Іспанська преса дала однозначну відповідь на питання

Фото - ua.depositphotos.com


Іспанська преса відреагувала на гру у воротах українського голкіпера мадридського Реалу Андрія Луніна в поєдинку Ла Ліги проти Бетіса (1:1).

У суботу, 9 грудня, Реал розписав мирову з Бетісом (1:1) у матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії. Український голкіпер Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридців та провів на полі увесь матч.


Сайт «Український футбол» промоніторив іспанську пресу, зібравши звідти реакції на гру Луніна.


Defensa Central


«Тотальна меритократія з українцем у Севільї. Лакмусовий папірець, щоб закріпитися у старті. Сейв після удару Айозе Переса та ще один після пострілу Іско на початку другого тайму.


До гола Руібаля він зовсім немає ніякого відношення. Українець загалом був надійний та врятував під час останнього удару зі штрафного».


Marca


«Український воротар вийшов у стартовому складі замість Кепи. Його добрі виступи дозволили йому зайняти це місце. Він був надійний протягом усієї гри та добре відбивав удари. Він мало що міг зробити під час голу Бетіса».


AS


«Анчелотті вирішив зберегти довіру до українця. Надзвичайний сейв на 31-й хвилині від удару Айозе. Лунін нічого не зміг вдіяти з чудовим голом Руібаля, але знову врятував наприкінці гри.


На 96-й хвилині він відбив небезпечний удар головою від Чаді Ріада та відправив його на кутовий. Красномовним є образ Кепи на лаві запасних, який, схрестивши ноги, спостерігає за грою. Лунін звільнив місце для себе».


Mundo Deportivo


«Ще одна гра, в якій українець показав Анчелотті, що саме зараз він випереджає Кепу. Лунін звільнив для себе нішу».