9 грудня 2023 08:48

Ігор ГОРБАЧ: "Не дивлячись на графік, до "Кривбасу" ми добре готові фізично"

У 17-му турі Vbet Ліги луганська "Зоря" зустрінеться із "Кривбасом". Перед цією грою нападник луганців Ігор Горбач поділився думками щодо виступів команди у поточному сезоні, а також щодо прийдешнього матчу в ексклюзивному інтерв'ю пресслужбі Української Прем'єр-Ліги.


— Ігорю, зараз погодні умови суттєво впливають на якість гри. Чи маєте якісь секрети, як дати раду з цим?


— Так, погода не дуже футбольна. Секретів немає, але можна розтертися зігріваючою маззю, а також вдягнути термобілизну.


— "Кривбас" в останніх турах не виглядав так потужно, як ще місяць тому: важкі перемоги над "Олександрією" та "Минаєм". Чи бачите в цьому плюс для вашої команди перед прийдешньою грою?


— "Кривбас" хоч і не так впевненно переміг, але ключе слово "переміг". Тому, команда все ще на ходу, і нам треба докласти максимум зусиль для позитивного результату у цій грі.


— У вас цієї осені непростий календар: чемпіонат та єврокубки. Як ви почуваєтеся фізично?


— Переїзди даються взнаки, але в останній грі проти "Руху" ми виконали дуже великий об’єм роботи. Хоча до цього матчу ми провели дві дуже складні гри в єврокубках. Тому я вважаю, що фізично ми добре готові.


— Вам вдалося забити у Лізі конференцій. Із чим можна порівняти відчуття від забитого голу у єврокубках?


— Це нереальна ейфорія. Такі емоціі не піддаються порівнянню.


— Турнірне становище "Зорі" зараз не дуже тішить вболівальників. Що б ви хотіли сказати їм перед останніми матчами цього року?


— Не хочу шукати виправдань. Так, "Зоря" зараз зовсім не там, де має бути і розпач вболівальників зрозумілий. Хочу сказати, щоб вони не переставали вірити в нас, тому що в команді немає байдужих, і це бентежить кожного гравця. Я впевнений, що наступні матчі будуть зовсім інакшими.