3 грудня 2023 20:14
1

Юрій БЕРЕЗА: "Прихід пари харківських аферистів – це також мій провал, клуб досі розраховується за їхнє "управління"

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза оцінив виступи команди в останні півтора роки.


- Юрій Миколайович, як ви оціните останні півтори роки «Дніпра-1»? Чи рухається клуб у правильному напрямку?

- У нас був деякий провал, і це у тому числі моя провина, що не слідкував за тим, що відбувається в клубі. Прихід пари харківських аферистів - це також мій провал, клуб досі розраховується за їх «керування», але тоді реально фізично не міг за всім слідкувати, змінилися пріоритети у житті.

Як бачите, президент повернувся у клуб і все нормалізувалось. З Юрієм Вільйовичем у нас синергія на вищому рівні. Є тренера які можуть співпасти з клубом. Не кожен тренер підійде нашій команді.

«Дніпро-1» спочатку треба полюбити, впустити у своє серце і тоді, «Дніпро-1» пустить тебе до себе і ти зможеш зробити будь-який результат. Як сказав Юрій Максимов: «з цими бійцюганами можна зробити та досягти чого завгодно», от він це і робить. Вони («Шахтар» - прим.) обіграли «Барселону» 1-0? А ми їх - 3-1! Факт? Факт!

Ми з Юрієм Вільйовичем дуже добра команда. Він - мотиватор, а я - стимулятор. Особливо стимулювання працює, коли футболісти знають, що в батальйоні «Дніпро-1» один взвод виділений під спортсменів, ну це звісно гумор…» - сказав Береза.
Давайте!