27 листопада 2023 09:32
2

Журналіст: "Так виглядає, що тренер "Динамо" знає, що він робить, чого не було останній рік"

Журналіст Андрій Сеньків прокоментував перемогу над «Рухом» (2:0).


«Я б цей матч відніс до когорти класних контрольованих матчів, за які потрібно лише хвалити. Цей матч був повністю під контролем «Динамо», не було жодного хаосу та безконтрольності. «Динамо» знало, що «Рух» добре пресингує. Вони віддавали м’яч і грали довгими та середніми передачами, тому не було сенсу в цьому пресингу, тому що не було на кому його застосовувати.


Цей теж підлаштування під суперника, яке ми бачимо другий матч поспіль. Вони двічі скористалися помилками «Руху», воротар Герета двічі фактично помилився. Забили два м’яч і далі спокійно докочували м’яч, додавши в другому таймі агресії.


Це те, що називається класна перемога, під час якої навіть Дячук та Сирота виглядають супернадійними захисниками. Їм не треба грати високу лінію, в них нема ситуацій в ізоляції, завжди є підстрахування, є багато статики, немає помилок. Коли ти підлаштовуєш гру своєї команди під плюси і мінуси виконавців, у тому числі центральних захисників, все встає на свої місця.


Це була нудна перемога, але так і має «Динамо» вигравати у «Руху». Вони повністю нейтралізувати «Рух» і прибрали свої слабкі якості, давши сильні. Скучно, але круто. Я вітаю всіх вболівальників «Динамо». Так виглядає, що тренер «Динамо» знає, що він робить, чого не було останній рік.

«На третьем ходу выяснилось, что гроссмейстер играет восемнадцать испанских партий. В остальных двенадцати чёрные применили хотя и устаревшую, но довольно верную защиту Филидора. Если б Остап узнал, что он играет такие мудрёные партии и сталкивается с такой испытанной защитой, он крайне бы удивился. Дело в том, что великий комбинатор играл в шахматы второй раз в жизни».
Дай Бог, дай Бог!!!