23 листопада 2023 09:02

ЗМІ: "Волинь" пропустить ще один сезон

Луцька «Волинь» не повернеться до професійного футболу наступного року, повідомляє Sport Arena. Швидше за все, вона пропустить ще щонайменше один сезон.


У березні 2023 року головний тренер «Волині» U-19 Альберт Шахов говорив про можливість першої команди луцького клубу заявитися до Другої ліги. За тодішніми словами спеціаліста, «клуб призупинив свою діяльність, але не ліквідовано».


Влітку «Волинь» була виключена з Професійної футбольної ліги разом із ще чотирма клубами, які не подали заяв про продовження тимчасового призупинення участі у змаганнях сезону-2023/24, не сплатили членські внески та не продовжують своєї діяльності.


У вересні екс-гравець та тренер луцької команди Тарас Міхалик сказав, що про повернення «Волині» до професійного футболу питання поки що не стоїть. За його словами, інвестор відмовився від фінансування.


«Волинь» посіла десяте місце у підсумковій турнірній таблиці сезону 2021/22 у Першій лізі, який було завершено достроково через вторгнення російських військ до України.