20 листопада 2023 22:38
4

Тренер збірної України живе в столиці європейської країни: Циганик розповів про дивне для нього рішення

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів, де мешкає тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов та як це може впливати на вибір складу національної команди.


Колишній голкіпер Шахтаря Рустам Худжамов з 2023 року працює тренером воротарів у національній збірній України, входячи до штабу Сергія Реброва.


Спортивний журналіст Ігор Циганик розповів, що не дивлячись на роботу в українській збірній, спеціаліст мешкає зовсім в іншій країні. Інсайдер вважає, що це може впливати на вибір складу національної команди.


«Тренер воротарів Худжамов живе в Лісабоні, звичайно, що в нього будуть певні привілеї для Трубіна, хоча Бущан був довгий час першим номером збірної. Я би не сказав, що він десь невпевнено зіграв.

Я був впевнений, що Бущана залишать, але чомусь після Англії (0:2) вирішили поставити Трубіна. Хоча як на мене, проти Північної Македонії (3:2) Трубін зіграв не дуже впевнено», – сказав журналіст в ефірі програми Циганик LIVE.


Фото - ТК Футбол 1/2/3

Циганик, чому Трубін, а не Бущан? Тому що, Трубін грає в Лізі Чемпіонів та конкурентному єворопейському чемпіонаті. А Бущан з Динамо вилетів з Ліги Європи, Ліги Конференцій, навіть Кубка України і в чемпіонаті України знаходиться відомо на якому місці.
Цыганык про футбол не хочет немного поговорить? То Ребров не тех вызывает, то Худжамов не там живет. Был о нем лучшего мнения
Та ну, Трубін зараз об'єктивно сильніший за Бущан. Жора не стабільний - може витягти матч, а може всю гру з мандражем грати
+