20 листопада 2023 20:24
7

"Чим він заслужив виклик?": Циганик розкритикував Реброва за запрошення двох гравців у збірну України

Популярний спортивний журналіст Ігор Циганик поділився своїми думками стосовно можливої корупції в основній збірній України після скандалу у юнацькій команді.


Нещодавно у збірній України до 19 років стався скандал через невиклик до команди півзахисника Боруссії Дортмунд Данила Кревсуна, після чого з'явилася інформація про вплив відомого агента на відбір футболістів до збірних.


Український журналіст Ігор Циганик висловився щодо можливої корупції і у головній команді, яку очолює Сергій Ребров.


«Назарина в збірній, це як вам? А Таловєров? Чому не Сарапій? Тим більше є зіграна пара Сваток-Сарапій. Є основна пара Забарний-Матвієнко. А якщо двоє зламаються? У нас запасна пара це Сваток-Таловєров. А чому не Сваток-Сарапій?


Чим заслужив Таловєров виклик у збірну? Тим, що він грає за кордоном чи можливо іншими моментами? Назарина, ну він грає за Шахтар? А Гуцуляк, який забив п'ять м'ячів не потрапив навіть в резервний список. Це нормально?».


Циганик зазначив, що навіть якщо це не корупція, то все одно ця ситуація викликає питання.


«Тут є свої нюанси, може це і не корупція, можливо це правильно. У мене просто виникають питання», – сказав журналіст в ефірі програми Циганик LIVE.

Погоджуюсь на 100%. Таловеров в збірній— нісенітниця, він взагалі не попадав в старт, лише дві гри в жовтні— і в збірну! Маячня. Він аж ніяк не краще, та й команда— це не той рівень, де можна сидіти на банці і попасти в збірну!!!
Ну все, Циганик сходить з розуму, чумовоз треба викликати. Перетворився на "городского сумашедшего". Відвідування судів напевно погано на нього впливають.
Циганик - дно. Все.
А баба Яга проти... Знову це ниття ні про що.
За своего дружбана Яремчука не хочешь ничего сказать, для начала?
Ну тут погоджуюсь, хоча після підтримки Бєні важко Циганика адекватно сприймати..
Сховати
Mario, теж погоджуюсь. Тут все по ділу