17 листопада 2023 17:37

Збірній України U-21 не допоможе основний футболіст у матчі проти Люксембургу

Молодіжна збірна України з футболу не зможе розраховувати на атакувального півзахисника Максима Брагару у матчі відбору на Євро-2025 проти Люксембургу через пошкодження. Про це сам гравець заявив у коментарі Суспільне Спорт у іспанській Мурсії.


Брагару виходив у стартовому складі на кожен з трьох матчів України на старті відбору, відзначився одним асистом – у матчі проти Англії (3:2).

Однак гру проти Люксембургу він пропустить через травму гомілкостопу, якої зазнав у матчі УПЛ за "Чорноморець" проти "Руха". Максим – єдиний гравець, який через травму пропустить матч проти Люксембургу.

"У мене трохи пошкодження, не буду брати участь у матчі. Я підвернув ногу у матчі проти "Руху", сталося це на 22-й хвилині. Я дограв той матч, але потім два дні не тренувався. Учора спробував потренуватися, трохи боляче", – сказав Брагару.
Водночас, вінгер висловив сподівання, що встигне відновитися та зможе зіграти у наступному матчі – проти Азербайджану, який відбудеться у вівторок, 21 листопада.

Матч Україна – Люксембург відбудеться в п'ятницю, 17 листопада, о 20:00 за київським часом. Пряма трансляція гри наживо на Youtube-каналі Суспільне Спорт та місцевих телеканалах Суспільного.


Фото - УАФ