6 листопада 2023 23:28

Розкриті деталі спарингу збірної України перед матчем з Італією у відборі Євро-2024: Ребров вдався до хитрощів

Польський журналіст-інсайдер Пьотр Шльонка розповів нові подробиці довкола майбутнього товариського поєдинку між національною збірною України та Лехією з Ґданська.


Якщо скаути збірної Італії хотіли щось підгледіти, то в них нічого не вийде.

За інформацією польського журналіста-інсайдера Пьотра Сльонки, контрольний матч національної збірної України проти Лехії, який мов сніг звалився на голову Сергія Реброва, буде зіграно за щільно закритими дверима.

«Товариський матч між збірною України та Лехією відбудеться таємно, без участі вболівальників і телебачення», – написав Сльонка на своїй сторінці в Х (колишній Твіттер).

Український журналіст Віктор Вацко, посилаючись на свої джерела, повідомив, що представники Італійської федерації футболу чинили на УЄФА тиск, щоб організація змусила УАФ та нашу національну команду провести поєдинок, попри те, що його не було в календарі.

Спаринг між збірною України та Лехією заплановано на 16 листопада. Гра відбудеться в Ґданську.


За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.


В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.


20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.