6 листопада 2023 17:38

Арріго Саккі - про погану гру "Мілана": "Клуб підписав дуже багато іноземних гравців"

Відомий італійський тренер Арріго Саккі висловився про причини поганої гри "Мілана" в нинішньому сезоні.


"Хтось думає, що останні результати - це вина Піолі? Сподіваюся, що ні. Я вважаю, що головна помилка була допущена на початку сезону. Звідси й пішли всі проблеми.

Клуб підписав занадто багато іноземних гравців. Тим, хто приїжджає з-за кордону, потрібен час, щоб зрозуміти наш чемпіонат і наші методи. Ці хлопці здаються розгубленими, і в результаті "Мілан" не завжди виглядає як команда.

Я вважаю, що освистування було справедливим, тому що гра жахлива. Проблема в тому, що у штабу немає часу, щоб залізти в голови гравцям і зібрати з них колектив.

Тренери повинні зробити так, щоб їхні голоси були почуті, перш ніж підписувати нових гравців. Перед тим, щоб підписати Райкарда, я послав когось стежити за ним протягом двох тижнів.

Коли він повернувся, я навіть запитав його, що він їсть і які в нього звички за межами поля. Ви повинні вибрати людину попереду футболіста", - наводить слова Саккі Football Italia з посиланням на La Gazzetta dello Sport.

У літнє трансферне вікно "Мілан" поповнили Крістіан Пулішич, Самуель Чуквезе, Юнус Муса, Рубен Лофтус-Чик, Тейані Рейндерс і Ноа Окафор.