3 листопада 2023 16:53

Микола МОРОЗЮК: "Гравцям "Динамо" потрібно розслабитися, відкинути тяжкість результату та відчути себе вільними"

Колишній захисник «Динамо» Микола Морозюк присутній на матчі 13-го туру УПЛ проти «Шахтаря», його слова передає кореспондентка Tribuna.com Дарина Калінчук.

- Хто переможе?


- Дай бог, щоб «Динамо». Ми для цього й приїхали - подивитися, порадіти, повболівати, підтримати.


- Як ставитеся до того, що «Динамо» зараз в топ-10 УПЛ, але не в першій п’ятірці.


- Звичайно, всі переживають, не лише я, а й вболівальники. Напевно, не очікували такого. Але ще є матчі, у футболі таке буває. У футболі все можна дуже швидко змінити. Надіюся та вірю, що це буде в кращу сторону.


Тому й вірю, що сьогодні буде надважлива для хлопців перемога. 3 очки з таким суперником будуть дуже важливими в плані психології. Це може стати переломним моментом.


- Що треба змінити команді?


- Не знаю. Треба бути в середині команди. Напевно, трішки розслабитися і відкинути тягар результату, відчути себе вільними та зіграти в той футбол, в який хлопці можуть. Молодь в нас надзвичайно талановита, їм потрібно повірити один в одного та зіграти як команда. Не бачу нічого такого, чого б вони сьогодні змогли б не продемонструвати.


- Ярмоленко травмований, Ванат дискваліфікований, Буяльський не приїхав.

- Про Буяльського не знав. Це дуже важливий гравець. Будемо надіятися, що містер знайде заміну, яка дасть результат.

- А Бражко сьогодні капітан.

- Супер, чому ні? Хлопець надзвичайно талановитий, демонструє не по роках зрілий футбол. Думаю, в майбутньому це буде дуже хороший гравець, з великим потенціалом та майбутнім. Вболіватиму за нього та команду, - сказав Морозюк.