29 жовтня 2023 21:32

Мирон МАРКЕВИЧ: "Впевнений, що "Металіст" залишиться у першій лізі. Потрібен спонсор, бо сам Красніков не потягне"

В рамках 14-го туру першої ліги України львівські "Карпати" на своєму полі впевнено обіграли харківський "Металіст" - 3:0.


Після матчу головний тренер "левів" Мирон Маркевич прокоментував перемогу над своєї колишньою командою.


– Рахунок 3:0 – закономірний результат?


– По грі, напевно, що так. Хоча ми могли і пропустити. Треба добре розглянути той момент “Металіста”, який виник у харківської команди у другому таймі. Суперник дуже легко пройшов до наших воріт. Загалом я задоволений. Тому що ми налаштовували команду, щоб вони не дивились у таблицю і не акцентували на тому, що ми грали з аутсайдером. Десь нам вдалося достукатися до хлопців і вони протягом 90 хвилин діяли сконцентровано та перемогли. Вже трошки краще, але ще треба працювати. Результативністю я сьогодні задоволений.


– Не всі гравці, які вийшли на заміну, підсилили гру. Як оціните підсилення з лави запасних?


– Я думав, що заміни нам додадуть більше гостроти попереду. Нам потрібно ще подивитися цю гру, проаналізувати. Наприклад, Віталій Равлик може набагато краще грати, йому треба більш активно входити в гру, так, як він вийшов з “Епіцентром”. Решта замін були тактичними. Заміни сильно не підсилили гру, за виключенням Артура Шаха. Все-таки він давно не грав. Ми на нього серйозно розраховуємо.


– Спогади про “Металіст” у вас залишились хороші?


– Так, тим паче, що тренерський штаб “Металіста” ще колись зі мною працював. Я впевнений, що ця команда залишиться у першій лізі. Їм потрібно, щоб у них був спонсор, адже сам Євген Красніков не потягне.


– Як вам гра футболіста “Металіста” Євгена Рязанцева?


– Це хороший гравець. Ми за всіма слідкуємо, тому повз нас ніхто не проскочить, - розповів Маркевич.