27 жовтня 2023 09:22
3

Журналіст: "Я не вірю, що "Динамо" може не виграти три матчі поспіль. Нерви президента не канати"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Колос» – «Динамо» Київ.


Ну я не вірю, що «Динамо» Київ може не виграти три матчі поспіль. Нерви президента «Динамо» не канати, вони можуть не витримати. Тому команда це також розуміє, дуже прагне нарешті реабілітуватися і перемогти.

«Колос» взяв три очки минулого туру проти «Олександрії» (1:0). Забагато сил витратили ковалівці, адже майже увесь другий тайм вони грали у меншості, але свого досягли, перервали серію без перемог.


Звісно, грати проти «Колоса» завжди складно. Це така захисна команда, яка особливу увагу приділяє обороні. Але «Динамо» має вигравати, щоб впевненіше себе почувати перед «Класичним» проти «Шахтаря», яке відбудеться 3 листопада.

Прогноз на наступні два матчі ДК : нічия з Колосом і " вльот" в дербі кротам....
Кажете " нерви- не канати" ....а Суркіс вже привик до цього , ну псіхане , ну з"їздить в казино Монако, ну програє там пару сот тисяч , ...відразу з відляже йому....
І що, що не канати? Що він зробить?

Він отримує те, що він заварив за 20 років свого керівництва.