24 жовтня 2023 19:34

Санчо майже напевно залишить МЮ в січні. Гравця готові продати за 50-55 млн фунтів, найімовірніша оренда з опцією викупу

Джейдон Санчо близький до відходу з "Манчестер Юнайтед" взимку.


Про це повідомив інсайдер Фабріціо Романо.

«Думаю, зараз [в «Юнайтед»] знають, що це не буде повноцінний трансфер - можлива угода з оренди з опцією викупу. Думаю, що у січні вони будуть відкриті для будь-якої можливості.


Звичайно, вони віддали б перевагу продажу – це було б ідеально, щоб повернути гроші, витрачені на трансфер Санчо з «Борусії». Але зараз вони знають, що в січні знайти топ-клуб в Європі, готовий заплатити - це моя думка, а не офіційна ціна - близько 50-55 мільйонів фунтів, буде непросто.

На даний момент "МЮ" все гранично ясно. Схоже, що між Санчо та «Манчестер Юнайтед» усе закінчено на 90 відсотків. Ми зберігаємо 10%, тому що знаємо, що у футболі може статися все, що завгодно, але на сьогодні це нагадує ситуацію з Кріштіану Роналду рік тому.


Є відчуття, що Джейдону доведеться знайти новий клуб у січневе трансферне вікно», – сказав Романо у підкасті Daily Briefing,

Нагадаємо, Санчо відсторонено від роботи з основним складом «МЮ» через конфлікт, що виник на початку вересня з Еріком тен Хагом. Вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри головний тренер пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях. Санчо відповів заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом пост був видалений.