21 жовтня 2023 21:53

Джанні Інфантіно: "Наші думки та молитви з усіма, хто був близький до Боббі Чарльтона"

Президент ФІФА Джанні Інфантіно висловив співчуття у зв'язку зі смертю чемпіона світу 1966 року у складі збірної Англії сера Боббі Чарльтона.


"Від імені ФІФА і світової футбольної сім'ї я висловлюю свої найглибші співчуття родині та друзям сера Боббі Чарльтона. Ми сумуємо про втрату одного з переможців чемпіонату світу з футболу 1966 року в Англії та легенди футболу, чий вплив на гру охопив кілька поколінь. Наші думки і молитви з усіма, хто був близький до нього, з його колишніми товаришами по команді, футбольною асоціацією і "Манчестер Юнайтед". Спочивай з миром", - написав Інфантіно в Instagram.


Сер Боббі вважається одним із найкращих футболістів в історії Англії. Він є чемпіоном світу 1966 року, а також володарем Кубка чемпіонів 1968 року в складі "Манчестер Юнайтед". Крім цього, легендарний англійський футболіст є володарем "Золотого м'яча" 1966 року. Чарльтон також був одним із тих, хто вижив у Мюнхенській авіакатастрофі 1958 року, в якій загинули гравці і тренерський штаб "Манчестер Юнайтед".