21 жовтня 2023 09:05

Галлас не вважає Саліба одним з найкращих захисників світу, наводячи у приклад Сілву, Гвардіола, Варана та ван Дейка

Колишній гравець збірної Франції та клубів АПЛ Вільям Галлас не вважає Вільяма Салиба одним з найкращих захисників світу.


«Давайте заспокоїмося щодо Саліба. Це проблема сучасних ЗМІ, подібні дискусії не йдуть на користь гравцям. Деякі з них не можуть впоратися з тиском.

Мені подобається Саліба, і я думаю, що він дійсно хороший гравець, але, наскільки я знаю, найкращі захисники світу повинні грати в своїх національних збірних і бути постійно у стартовому складі.

Саліба поки що не грає в основі збірної Франції, але коли він буде в складі і гратиме так само добре, як на клубному рівні, тоді ми зможемо говорити про те, що він є одним з найкращих захисників світу.

На даний момент він може бути одним з найкращих у Європі, це велика різниця.

Коли я думаю про захисників світового класу, то мені спадає на думку Тіаго Сілва. Мені також подобається Йошко Гвардіол, він є чудовим прикладом гравця, який одразу адаптувався до нової системи.

Є ще Рафаель Варан. Можливо, зараз він не в найкращій формі, але те, чого він досяг, говорить саме за себе

Вірджіл ван Дейк теж чудовий гравець, навіть якщо він не зовсім той, що був до травми. Тоді він був першокласним гравцем, але зараз припускається деяких помилок. Він не ідеальний, але все ще дуже хороший футболіст», — cказав Галлас.