19 жовтня 2023 17:19

Батько Неймара: "Тепер я знаю, чому "Аль-Хіляль". Бог уже все знав. Йому треба було відокремити зерна від полови"

Неймар да Сілва, батько форвард "Аль-Хілаля" та збірної Бразилії Неймара прокоментував серйозну травму сина у матчі відбору ЧС-2026 проти Уругваю (0:2).


«Тепер я знаю, чому Саудівська Аравія та «Аль-Хілаль». Бог уже все знав. Йому треба було відокремити зерна від полови. Я не знаю, що тобі сказати, як втішити тебе, які правильні слова знайти для цього моменту.


Синку! О, якби я міг, то був би на твоєму місці. Я віддав би життя за тебе і твою сестру, щоб не бачити, як ти страждаєш. Бог дає нам випробування, щоб навчити завжди підніматися.


Друк Ісуса на нашому чолі приносить незліченні битви та появу підступних ворогів, які чекають на поразку на полі або за його межами. Нині ці люди, хоч їх небагато, користуються моментом.


Цей відкритий лист не для тебе, синку, бо я вже сказав тобі все, що хотів. Цей лист має важливу духовну цінність, і я знаю, з ким ми стикаємося у цих випробуваннях.


Я говорю це, бо Бог призначив мене твоїм батьком, наставником та другом. Повір мені, ми знову дивним чином впораємося з цим, як завжди.


Повірте мені, ми там, де маємо бути, хоч і в далекій країні. Але там є люди, які люблять тебе і приймають з усіма пороками та гідностями.


Тепер я знаю, чому Аль-Хілаль. Не слухай недоумкуватих, вони вже мають свою долю. Бог подбає про це у потрібний час. Наша родина, друзі, твій нинішній клуб, збірна та футбол чекають на тебе!» – написав Неймар да Сілва у своїй інстаграмі.