15 жовтня 2023 23:06

ПСЖ розглядає Хаві Сімонса як заміну Мбаппе

Французький "Парі Сен-Жермен" уже опрацьовує варіанти зміцнення складу в разі переходу Кільяна Мбаппе вільним агентом до мадридського "Реалу" після поточного сезону. І наразі в паризькому клубі схиляються до того, щоб спробувати замінити зірку збірної Франції, не вкладаючись серйозно в нові трансфери – ПСЖ просто поверне з оренди в "РБ Лейпциг" молодого атакувального хавбека збірної Нідерландів Хаві Сімонса.


Принаймні, поточна форма Сімонса в матчах Бундесліги, Ліги чемпіонів і в складі "помаранчевих" дає змогу спортивному департаменту парижан, за даними іспанського Diario AS, розглядати такий варіант як пріоритетний.


До Парижа Сімонс перейшов як вільний агент у 2019 році, після того, як через дев'ять років в Академії "Барселони", не зміг домовитися з каталонцями про новий, професійний контракт. Однак у "Парі Сен-Жермен" Сімонс не отримував достатню кількість ігрового часу, заради постійної практики виїжджаючи в оренди - в минулому сезоні Хаві феєрив в Ередивізіє в складі ПСВ, після чого пішов на підвищення в Бундеслігу, будучи орендованим "РБ Лейпциг".