15 жовтня 2023 10:01
1

"Яремчук не тягне рівень збірної, треба потроху підтягувати Ваната": Воробей висловився про українських форвардів після перемоги над македонцями

Колишній нападник донецького Шахтаря та збірної України Андрій Воробей підбив підсумок дій футболістів групи атаки у минулому матчі кваліфікації Євро-2024, у якому наша національна команда обіграла Північну Македонію (2:0).


Збірна України під керівництвом Сергія Реброва обіграла команду Північної Македонії у номінально домашньому матчі відбіркового турніру Євро-2024, що відбувся 14 жовтня у Празі (2:0).

Екс-форвард Шахтаря та нашої національної команди Андрій Воробей поділився думкою про вибір наставника у лінії атаки в інтерв'ю сайту Sport-Express.ua.

«Для мене склад був абсолютно прогнозованим. Я як нападник можу сказати, що Довбик зараз у оптимальній формі. Яремчук, чесно кажучи, не тягне рівень збірної.

Я думаю, доцільніше було б випустити Ваната у другому таймі, ніж Яремчука. Якщо ми хочемо за рік отримати топового форварда, то треба потроху підтягувати Ваната – Влад зараз у добрій формі».


Зазначимо, що Довбик вийшов у стартовому складі, Яремчук замінив Артема на 76-й хвилині, а Ванат залишився на лаві запасних.

Воробей також поділився думкою про ігрові проблеми вінгера лондонського Челсі та збірної України Михайла Мудрика.


«До нього потрібен індивідуальний підхід, а можливо – і психолог. Він як дитина, з ним треба розмовляти та водити його за ручку, хоч вона коштує 100 мільйонів. Насправді його трохи переоцінили. Занадто рано на Мудрика одягли лаври лідера та топ-гравця.


Йому ще працювати та працювати – через піт і через не можу. Тільки так він досягне результату. Так, Мудрик має шалені дані, швидкість, бачення, але в нього не вистачає сірої речовини в голові для прийняття рішень. Це приходить згодом».

Полностью согласен! Ванат лучше Яремчука сейчас.