1 жовтня 2023 21:35

Володимир БРАЖКО: "Пропустили два м'ячі, але забили чотири. Потрібно покращувати гру у захисті та реалізовувати більше моментів"

Хавбек "Динамо" Володимир Бражко прокоментував перемогу над "Олександрією".


- Задоволені результатом. Так, пропустили два м'ячі, але забили чотири. Потрібно покращувати гру у захисті та реалізовувати більше моментів. Сьогодні відчув, що можу забити, двічі пішов на дальню штангу та двічі забив. Міг забити і третій, але... Влучив у площину, але не влучив у кут. З "Оболонню" я погано зіграв, був поганий результат. Поговорили із хлопцями. Потрібно битися у кожному матчі, залишився лише чемпіонат. Потрібно працювати.


Хлопці з мене не жартують Підтримують, розуміють, що це мій перший сезон у "Динамо". Я зіграв не так багато ігор. Намагатимуся викладатись на максимум і допомагатиму команді. Встановлення тренера? Мені сказали йти на дальню штангу, я пішов і забив... Чи розбирали гру з "Оболонню"? Так. Забракло концентрації. Працюватимемо над обороною, щоб менше пропускати. Встигли відновитися і досягти сьогодні хорошого результату. Готуватимемося до "Полісся".