1 жовтня 2023 08:31

Тренер "Жирони": "Не знаємо, чи серйозна травма Циганкова"

Головний тренер "Жирони" Мічел Санчес прокоментував поразку від "Реала" (0:3) в Ла Лізі.


"Ми дуже добре увійшли в гру, але коли "Реал" вийшов з-під нашого тиску, вони трохи потопили нас. Перший асист Беллінґема дивовижний, цей гол дуже завдав нам болю. Поразки завдають болю, але "Реал" був дуже активним, це коштувало нам очок. 0:1 змусив нас поглянути на складність матчу. Можливо, ми трохи знизили темп, але були задоволені грою. Це була гра, в якій мадридці були кращими в зонах.


Це перша поразка в цьому сезоні, як у передсезонні, так і в Ла Лізі. Пишаюся грою команди. Чемпіонат триває, ми повинні рости як команда. Вони завдали нам досить сильного удару, але ми отримали його від нового лідера Ла Ліги. Намагаємося грати один в один. Це також ставить нас на наше місце, ми команда з дуже маленьким бюджетом. Мета - збереження місця в чемпіонаті.


У нас було менше як 72 годин, щоб підготуватися до матчу проти "Реала", який є командою з найбільшою кількістю матчів у Ла Лізі. Ви втрачаєте м’яч, а його повернення коштує як цілий світ.


Циганков сказав, що щось помітив. Він попросив заміну. Не знаємо, серйозно це чи ні. Доведеться провести медичне обстеження", - цитує Мічела As.