26 вересня 2023 22:51

Брюс про критиків Магуайра: "Не бачу їх на стадіоні. Харрі не підводив МЮ і довів, що він хороший гравець і легко потрапив би до складу більшості клубів АПЛ"

Стів Брюс вважає, що Харрі Магуайра критикують незаслужено.

«Приємно бачити його на полі [у матчі проти «Крістал Пелас»]. Він ще не виходив у старті – лише у збірній Англії, де грав дуже добре.


Він у справді складній ситуації, враховуючи критику, але незрозуміло, від кого вона походить. На трибунах нічого подібного не видно – можливо, річ у соцмережах?

Він має чудову нагоду, і давайте не забувати, що він дуже хороший гравець, який, ймовірно, легко потрапив би до складу більшості клубів АПЛ.

Уболівальники «МЮ» дуже рідко нападають на когось окремо. Я не думаю, що критикують його ті, хто ходить на стадіон. Можливо, ключову роль тут відіграють соцмережі.

Магуайр ніколи нікого не підбивав. Я не думаю, що він підбивав «МЮ». Звичайно, він мав помилки, був дивний автогол, він грає в центрі оборони, але все ж таки за ці роки він довів, що є дуже хорошим футболістом», – заявив колишній захисник «Юнайтед» в ефірі Sky Sports.