21 вересня 2023 21:45

Леві вважає призначення Моурінью та Конте у "Тоттенхем" помилкою: "Вони відмінні тренери, але, можливо, не для цього клубу"

Деніел Леві вважає призначення Жозе Моурінью та Антоніо Конте у «Тоттенхем» помилкою.


«Був час, коли ми були близькими до перемог. З Почеттіно ми пережили дуже добрі часи. Ми не зовсім досягли успіху, але були дуже близькі до цього. І в нас змінилася стратегія. Стратегія називалася «наведемо трофейного тренера».


Ми зробили це двічі (йдеться про Антоніо Конте та Жозе Моурінью), і треба вчитися на своїх помилках. Вони чудові тренери, але, можливо, не для цього клубу.


Ми хочемо грати певним чином, і якщо це означає, що для перемог потрібно трохи більше часу, то, можливо, це правильно. Ось чому запрошення Постекоглу, на мою думку, правильне рішення. Цьому клубу треба було повернутись до витоків.


Щиро кажучи, на мене чинився великий тиск, щоб я привів когось із гучним ім'ям. Але я просто хотів, щоб хтось розумів нашу ДНК, грав у атакуючий футбол, давав шанс молодим гравцям, вірив в академію, будував стосунки з уболівальниками, розумів, які ресурси у нас є, а яких немає, і був частиною команди. Ендж, маю сказати, – це ковток свіжого повітря», – сказав глава «Тоттенхема».