21 вересня 2023 18:14

"Вболівальникам, що казали погані речі про Влаходімоса, має бути соромно": в Португалії розкритикували Трубіна

Колишній кандидат в президенти португальської Бенфіки прокоментував поразку лісабонців в матчі Ліги чемпіонів проти РБ Зальцбург та окремо висловився щодо воротарської позиції команди.

У середу, 20 вересня, Бенфіка на своєму полі програла РБ Зальцбургу в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів із рахунком 0:2.

Австрійська команда двічі за перші 15 хвилини пробила пенальті. У першому випадку винуватцем 11-метрового став український голкіпер Анатолій Трубін, проте цей удар не був реалізований.


Колишній кандидат у президенти Бенфіки Бруно Кошта Карвалью прокоментував цей результат та окремо згадав ексворотаря лісабонців Одіссеаса Влаходімоса, якого і замінив Трубін.

«10 гравців, які віддали все. Мені здавалося, що ми грали у повному складі. Ніч, коли все пішло не так. Але я не можу не сказати, що 90% вболівальникам, що казали погані речі про Влаходімоса, має бути соромно.

Я був одним з небагатьох, хто завжди його захищав. Нічого не втрачено. Просто трохи складніше», – написав у себе у фейсбуку Карвалью.