19 вересня 2023 21:18

Володимир ЧЕСНАКОВ: "Ворсклу" вибив із колії швидкий гол "Динамо"

В 7-му турі чемпіонату УПЛ «Динамо» в Києві взяло гору над «Ворсклою» (2:0). В розмові з кореспондентом Sport.ua капітан полтавчан Володимир Чеснаков розповів, що завадило його одноклубникам дати бій господарям:


– На жаль, через рецидив старої травми я не зміг взяти участь в поєдинку, довелося обмежитися телетрансляцією. Вважаю, що футболістів «Ворскли» вибив з колії швидкий гол динамівців. Після цього їх гра розладналася і до перерви було одне розчарування.


– Мабуть, в перерві головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник таки достукався до своїх підопічних тому що вони вийшли на поле налаштованими на боротьбу і досягти зламу.
– Мені сподобалося, як грали полтавчани в другому таймі. І якби на 51-й хвилині Кане вирівняв становище, то все могло б закінчитися не так сумно. Але на щастя динамівців м'яч влучив у каркас воріт.


– Що допомогло «Ворсклі» відсунути гру від своїх воріт?
– Додали в інтенсивності, почали активніше відбирати м'яч й поступово вирівняли гру. От ще б трохи креативу на підступах до карного майданчика киян, то могли б врятуватися від поразки.


– Керманич Віктор Скрипник минулого тижня розповідав журналістам, що докладатимуться зусилля, аби «Ворскла» фінішувала в зоні єврокубків.
– Чемпіонат тільки набрав розгін і вся боротьба ще попереду. Після поразки від «Динамо» наше турнірне становище не критичне, ще можна надолужити згаяне. Не треба забувати, що в основі «Ворскли» зараз чимало молоді, а так не буває, щоб все й відразу.


– Коли знову побачимо тебе на футбольному полі?
– Не хочу загадувати, бо думав, що після вересневої паузи в УПЛ повернуся в стрій, проте рецидив старої травми вніс в ці плани корективи. Скажу тільки, що дуже скучив за футболом, що кортить якомога швидше вийти на футбольне поле і бути корисним «Ворсклі».


Фото: ФК "Ворскла"