18 вересня 2023 23:23

Нагельсманн може не стати головним тренером збірної Німеччини через фінансові розбіжності

Перші переговори Німецького футбольного союзу (DFB) з безробітним Юліаном Нагельсманном уже відбулися – і Нагельсманн теоретично не проти стати новим головним тренером збірної Німеччини. Однак, за повідомленням Kicker, молодий фахівець сумнівається з приводу нової роботи через цікавий фінансовий аспект.


Річ у тім, що Нагельсманн продовжує і після звільнення отримувати від "Баварії" сім мільйонів євро на рік – згідно з умовами контракту. Тоді як Німецький футбольний союз готовий запропонувати Юліану не більш як чотири мільйони євро щорічно. Юристи Нагельсманна спробували домовитися з "Баварією" щодо виплати Юліану своєрідної "вихідної допомоги", однак мюнхенський клуб відкинув подібну ідею – на думку баварців, це точно не їхня проблема.


Якщо DFB не вдасться дійти згоди і підписати контракт з Нагельсманном, все одно залишаються альтернативні варіанти, і навіть дешевші: наприклад, екс-тренер молодіжної збірної Німеччини Штефан Кунтц, нещодавно звільнений з посади головного тренера збірної Туреччини. Або маститий Луї ван Гаал, який також не проти стати наставником "бундесманншафт".