18 вересня 2023 20:16

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: "Зі сьогоднішнього дня, коли мені дали капітанську пов’язку, я свою гру більше не оцінюю"

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував перемогу над «Ворсклою» (2:0).


– Зі сьогоднішнього дня, коли мені дали капітанську пов’язку, я свою гру більше не оцінюю. Для мене важливіше – командна гра і результат. Навіть якщо не буду забивати як сьогодні й в інших матчах і команда буде вигравати, я буду тільки задоволений.


В мене вже вік такий, що не про свої амбіції треба думати, а про команду. Так, були моменти, не забив. Чи травлять хлопці за таке? Ну капітана вже не будуть травити. Хіба Ярмоленко може, звичайно. Він тільки у роздягальні може потравити, коли всі свої.


Основне, що ми зіграли ззаду на нуль. Якщо ззаду в нас буде нуль, то попереду будуть моменти і будемо спокійніше себе почувати попереду. Тому можу привітати нашу оборону і всю команду, що ми добре зіграли.


Чи була установка, мовляв головне – не пропустити? Ні, такої установки не було. Але психологічно ми розуміємо, що жодного матчу цього сезону не зіграли на нуль, тому впевненість в обороні у нас не така, як попереду. Всією командою хотіли зіграти на нуль і, думаю, сьогодні у Попова, Біловара, Караваєва та Дубінчака вийшло зіграти ззаду здорово.