17 вересня 2023 19:57

Маурісіо ПОЧЕТТІНО: "Мудрику потрібно краще розуміти гру та іноді намагатися бути більше пов’язаним з командою"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно дав коментар після нічиєї з «Борнмутом» (0:0) у 5-му турі АПЛ.


«Я не можу сказати, що я щасливий, але це була дуже конкурентна гра. Я вважаю, що ми заслуговували на більше, ми заслуговували на перемогу. Ми створили хороші моменти, в першому таймі після 20-30 хвилин ми створили багато моментів і не забили.


З огляду на 12 травм і лише трьох гравців, які були з нами протягом цих двох тижнів та вийшли у стартовому складі, я можу лише сказати, що це були справді хороші зусилля з боку команди.


Ми повинні бути жорсткими в тому, як ми намагаємося реалізувати свої моменти. Нам потрібно довести свою ефективність перед воротами суперника. Нам також потрібно бути спокійними. Але ці обставини не завжди легкі для гравців. Ми не можемо нікого звинувачувати.


В останні 10 хвилин матчу наші крайні захисники та деякі оборонні гравці хотіли виконати завдання атакувальних. Іноді ми не могли ризикувати.


Вболівальники розчаровані ситуацією, але я не хвилююся з цього приводу, тому що ми справді знаємо, що робимо. Коли у нас з’являться гравці, які можуть впливати на гру з лави запасних, а також бути дуже конкурентоспроможним на кожному тренуванні, це буде команда, яка виграє багато ігор.


Сьогодні ми повинні були легко перемагати 1:0 чи 2:0, тому що в перші 30 хвилин у нас були моменти. Якщо ми не забили та не виграли гру, можливо, нам потрібно сказати людям, що цього було недостатньо.


Мудрик покращується. Йому досі потрібно вчитися в Прем’єр-лізі, це відбулося дуже швидко. Йому потрібно краще розуміти гру та іноді намагатися бути більше пов’язаним з командою. Нам потрібно дати йому час і інструменти для вдосконалення протягом сезону.


Марк Кукурелья хворий. На вчорашнє тренування він приїхав з лихоманкою», - сказав Почеттіно в коментарі Sky Sports.