17 вересня 2023 18:33

"Фрозіноне" обіграв "Сассуоло", "Монца" та "Лечче" не виявили сильнішого

"Фрозіноне" - "Сассуоло" 4:2


Голи
: Хеддіра 45+3 (пен.), Маццителлі 70, 76, Лірола 90+6 - Пінамонті 7, 24


"Фрозіноне" якраз перевиконує план новачка. Саме він переграв "Аталанту". До цього забив ранній гол "Наполі", хоча й зрештою програв. Після цього не програв у Удіне. А сьогодні влаштував чудовий камбек проти "Сассуоло". Помстився йому за 2016-й і 2019-й роки, коли офіційно вилітав з Серії А після результатів проти нього, та й за останні десять очних матчів загалом, коли не перемагав.


Гості почали набагато краще. Удар Байрамі довелося відбивати воротареві, потім Вінья віддав на хід Пінамонті. Господарі відповіли, коли Хеддіра програвав вихід віч-на-віч, а Суле зупинили відчайдушним блоком. Але знову забив Пінамонті. Зльоту з лінії штрафного майданчика з пасу Тольяна.


До кінця основного часу тайму "Сассуоло" міг забити більше. Його воротар Краньо відбив удар головою Хеддіри, воротар ж "Фрозіноне" Тураті відбивав два складні удари Берарді, зокрема, ногою. Але зрештою в роздягальню Руан привіз пенальті, притримавши Хеддіру. А в другому таймі без великої кількості моментів Маццителлі спочатку повторив Пінамонті, потім зіграв на добиванні. Суле влучив в стійку, а Лірола забезпечив перемогу.


Маццителлі, Лірола – колишні гравці "Сассуоло", Еусебіо Ді Франческо – його колишній тренер. І не просто колишній тренер, а найкращий в історії клубу. Той, хто вивів його до Єврокубків. Тепер він запроторює його в аутсайдери з трьома очками після чотирьох турів. Заганяє в одне очко в останніх сімох гостьових матчах. У самого ж сім очок після чотирьох турів, з них шість - вдома.


"Монца" - "Лечче" 1:1


Голи: Кольпані 24 - Крстович 3 (пен.)


Вилучення: Кальдірола 84 (друга жовта) - Баширотто 55 (Л, пряма червона)