17 вересня 2023 15:53

Колишній тренер збірної Іспанії: "Я б хотів, щоб Рубіалес провів кілька днів у в'язниці"

Колишній головний тренер збірної Іспанії Хав'єр Клементе хоче, щоб експрезидента Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) Луїса Рубіалеса посадили до в'язниці.


"Я б хотів, щоб Рубіалес провів кілька днів у в'язниці, щоб він зрозумів, як він вчинив з Анхелем Марією Вільяром. Він висунув вотум недовіри Вільяру і посадив його до в'язниці зі схвалення Верховної ради зі спорту, яка була дуже прихильною до Луїса, а не до Вільяра. Тебас (голова ла ліги) має впасти наступним. Він руйнує іспанський футбол", - цитує Клементе Mundo Deportivo.

15 вересня Національна судова колегія Іспанії ухвалила рішення заборонити Рубіалесу наближатися до футболістки жіночої збірної Дженніфер Ермосо ближче, ніж на 200 метрів. Також суд наклав на ексглаву RFEF заборону на спілкування з Ермосо під час розслідування.

20 серпня жіноча збірна Іспанії стала чемпіоном світу, обігравши у фіналі турніру національну команду Англії (1:0). Під час церемонії нагородження Рубіалес поцілував у губи іспанську футболістку. Після скандалу фахівець оголосив про звільнення з посади голови RFEF. Також він зазначив, що в його поцілунку з Ермосо не було сексуального підтексту.