14 вересня 2023 19:37

Лукаку про стосунки: "Прекрасне тіло вже не таке важливе, мене більше цікавить те, що в голові. Шанси є тільки у жінки, яка може стимулювати мене інтелектуально"

Ромелу Лукаку заявив, що жінкам непросто його спокусити.


«Я все роблю заради своїх дітей та своєї мами. Якщо їм щось потрібне, це робиться негайно.

Я ніколи не пропустив перший шкільний день мого старшого сина, навіть якщо був за кордоном і мав тренуватися. І на першому його тренуванні з футболу я також обов'язково був. Я нічого не пропускав. Те саме стосується моєї мами. Якщо їй нездужає, якщо їй чогось хочеться – я вже поряд.



Вони завжди мене підтримують, тож і я відповідаю їм тим самим. Але у випадку з любовними питаннями це часом створює складнощі, тому що я завжди налаштований на те, щоб допомагати дітям та мамі.

Якщо жінка, з якою я спілкуюся, не віддає мені тієї енергії, я звертаю на це увагу. Прекрасне тіло вже не має для мене великого значення. Мене більше цікавить те, що у голові. З віком та після появи дітей ти починаєш більше про це замислюватися. Решту я вже бачив, розумієте? І тільки жінка, яка може стимулювати мене інтелектуально, має шанси бути зі мною», – заявив форвард, орендований «Ромою», у підкасті The Basecamp.