14 вересня 2023 10:30

Стала відома стратегія захисту Погба у допінговій справі

У четвер, 14 вересня, в італійській пресі з'явилася інформація про те, як півзахисник «Ювентуса» Поль Погба та його оточення захищатимуть футболіста у справі про прийом футболістом тестостерону.


«Як повідомляли італійські ЗМІ, гравець наполягатиме, що він не приймав речовину добровільно, а вона містилася в харчовій добавці, рекомендованій лікарем зі США. Corriere dello Sport повідомляє, що гравець може не запросити контр-аналіз на знак доброї волі. Тому він готовий прийняти перший позитивний результат, а потім постати перед національним антидопінговим трибуналом, щоб викласти свою версію подій.


Погба найменше хоче вплутуватися у війну з італійськими антидопінговими органами та бажає співпрацювати. Гравець хоче наголосити, що він прийняв препарат не з власної волі, і не хоче втягувати в цю історію «Ювентус». Він також хоче підкреслити всі проблеми, які він мав останнім часом, як би демонструючи владі свою жалісливу ситуацію. Якщо суд знайде пом'якшувальні обставини для гравця, він може бути дискваліфікований лише на один рік, що дозволить йому без особливих проблем відновити свою спортивну кар'єру», — повідомляє Footmercato.