13 вересня 2023 00:14
1

Сергій РЕБРОВ: "Швидкий гол допоміг Італії"

Прес-конференція головного тренера збірної України Сергія Реброва після матчу з Італією.


– Який аналіз можете зробити після такого матчу. Вас здивував суперник?

- Поки що рано робити аналіз. Італія не здивувала. Вони намагалися грати інтенсивно з перших хвилин. Швидкий гол їм допоміг. Я вдячний хлопцям, що вони забили, повернулися до гри та у другому таймі мали моменти, щоб зрівняти рахунок. Важко грати за два дні після матчу з Англією. Іноді ми не встигали за ритмом італійців.

Атмосфера? Вона була гарною. Сьогодні було менше українців, аніж на матчі з Англією. Але я бачив, як італійці нас підтримували. Особливо на початку матчу. Така атмосфера допомагає господарям поля. "Сан-Сіро" сьогодні допоміг Італії.


Наші шанси? Вони є навіть тоді, коли їх нема. Ми потрапили до дуже складної групи. Матчі з Англією та Італією були ключовими. Але ми ще маємо шанси. Будемо серйозно готуватись до двох наступних ігор.


- Чого не вистачило нашій збірній, щоби змінити хід матчу?


- Дуже важко грати за два дні. Намагалися більше пресингувати, але я бачив, що їм було важко. Вони віддали багато сил у матчі з Англією.


- Що ви говорили у перерві, щоб завести гравців?


- Вони просто відпочили після тяжкого першого тайму. Після перерви створили кілька моментів та намагалися грати з м'ячем. Думаю, що це є психологія самих гравців.

Пытались прессинговать? Мне кажется, это делали итальянцы. В защите Украина давала возможность свободно принимать мяч итальянцам, только перекрывая зоны. Удивительно, что при такой игре разница в счете всего один мяч.