12 вересня 2023 19:15
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Україна, Італія та Англія перебувають на одному рівні"

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу поділився очікуваннями від поєдинку кваліфікації Євро-2024 між національними збірними Італії та України.

Національна збірна України під керівництвом Сергія Реброва зіграла внічию з командою Англії у номінально домашньому поєдинку кваліфікації Євро-2024, що відбувся у Вроцлаві 9 вересня (1:1).


Сьогодні, 12 вересня, наша команда зіграє на виїзді з ще однією європейською топ-збірною – Італією.


Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу зробив прогноз на майбутній поєдинок.


«Італійцям буде нелегко з огляду на те, як Україна грала проти Англії. Ребров має багато футболістів, які грають у європейських лігах. Там вони здобули міжнародний досвід і можуть грати в нормальних умовах, тобто з уболівальниками на трибунах і без страхів, пов'язаних із війною.

Збірна України – дуже організована команда, де усі працюють на результат. Вони допомагають партнерам, забирають щось у себе, щоби віддати іншим. Немає егоїзму, вони компактно захищаються, а коли йдуть у контратаку, стають дуже небезпечними.


Луческу вважає, що збірна України не поступається за рівнем фаворитам своєї групи.


«Англія, Італія та Україна перебувають на одному рівні. Шкода, що на Євро вийдуть лише дві команди із групи. Сьогодні ввечері я чекаю на дуже збалансований матч», – наводить слова Луческу видання Tuttosport.

При всій повазі до України,моєї батьківщини,фраза«Англія, Італія та Україна перебувають на одному рівні. звучить як діагноз психіатра для Луческу.