5 вересня 2023 11:03
1

"Я розчарую всіх людей". Журналіст критично оцінив свіжий трансфер форварда збірної України в топ-чемпіонат

Відомий спортивний журналіст Андрій Сеньків прокоментував перехід українського нападника Романа Яремчука до Валенсії на правах оренди із Брюгге.


«Я розчарую всіх тих людей, які пишуть «Вау, яка робота агентів, як вони змогли влаштувати Яремчука в такий клуб». Але насправді це не таке прям досягнення. По факту, він переходить в команду слабшу за Брюгге.

У Валенсії жорсті фінансові проблеми і в них дуже невеличкий склад. Тобто це 100% борець за виживання на цей сезон.

Переважно Рубен Бараха грає у 4-2-3-1 або в 4-4-2. Є один явний форвард, а один грає під ним. Тому не виключено, що Яремчук взагалі в парі з Уго Дуро гратиме. Яремчук схожий на Дуро за стилем.


А чи виграватиме він у нього конкуренцію? Я не знаю, ми не можемо нічого спрогнозувати на Валенсії. Хто з них краще? Дуро», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-каналу «КДК».
Якщо б Сентків був не просто триндливою головою, а ще й слідкував за кар'єрами футболістів, то знав би, що в молодіжному Динамо Яремчук дуже комфортно себе почував у якості другого форварда, коли на вістрі, якщо не помиляюсь, був Максим Тищенко (який потім нажаль не зміг заграти на дорослому рівні).