2 вересня 2023 18:46

"Чому арбітр симпатизує такій сильній команді?": Шаран знайшов всіх винуватців розгрому "Миная" від "Шахтаря"

У суботу, другого вересня, Минай поступився Шахтарю в матчі шостого туру УПЛ. Гра закінчилася із рахунком 4:1 на користь донеччан.


Головний тренер господарів Володимир Шаран прокоментував такий результат, зазначивши, що його команда ретельно готувалася.


«Ми розуміли, що будемо багато грати без м’яча й готувались дуже ретельно до цього поєдинку. Хотіли правильно зіграти в захисті. У першому таймі нам це вдавалося, бо в Шахтаря було лише кілька можливостей, але Бандура зіграв здорово».


Шаран відзначив і негативні сторони гри у виконанні його підопічних.


«Я не задоволений діями деяких гравців. У нас не було ніякої контргри. Хотіли, щоб на флангах була швидкість, а її не було, бо люди неправильно розташовувались навіть у тих епізодах, коли ми перехоплювали м’яч.


Тому в першому таймі жодного удару, жодного моменту, жодної агресії».


Не оминув тренер і тему суддівства, висловивши своє невдоволення роботою арбітрів.


«Не розумію, чому арбітр ще симпатизує такій сильній команді. Здається, у епізоді з падінням Твердохліба пенальті був, далі, як на мене, гра високо піднятою ногою в центрі поля у випадку з другим голом.


Потім Гунічева Матвієнко підштовхував і знову ми отримали гол. Важко судити, але мені здавалось, були порушення правил з боку гравців Шахтаря».


Також спеціаліст висловився щодо другого тайму у виконанні Миная.


«Другий тайм розпочали непогано. До пропущеного голу 15 хвилин грали агресивно. Була вказівка зустрічати суперників вище.


Дещо перебудувалися в атаці, випустили швидкісного Одарюка, Твердохліб і Вишневський вище розташовувалися. Нормально провели цей відрізок часу», – приводить слова Шарана клубна пресслужба.


Минай має лише два пункти і знаходиться на останньому місці.


Шахтар у свою чергу набрав 14 балів після цієї перемоги і залишився першим в УПЛ.


Наступний матч «гірники» зіграють проти Оболоні 16 вересня, а Минай того ж числа з Олександрією.