1 вересня 2023 22:51

"Я не знаю чому Мудрик весь час у запасі". Легенда "Челсі" здивований ситуацією з українцем в АПЛ

Легендарний захисник Челсі Вільям Галлас стурбований становищем лівого вінгера збірної України Михайла Мудрика в лондонському клубі, який поки що не може знайти там своєї гри.


Вільям Галлас здивований тим, що Михайло Мудрик має мало можливостей у Челсі, щоб продемонструвати свою гру.

«Минулого сезону я говорив про те, що Мудрик пошкодує про перехід у Челсі, тому що вважав, що проявити себе він зможе набагато краще в Арсеналі. Я не знаю, чи це був його вибір, вибір його агента чи вибір Шахтаря.

На початку сезону він виглядав добре, і я думав, що він проведе чудовий рік, але я не знаю, що сталося, чому він весь час у запасі, чому не має шансу».

Також на думку екс-футболіста, у момент свого переходу Мудрик не був готовий до гри в такій команді як Челсі, відповідно цей трансфер був помилкою і йому потрібно було йти до іншого клубу.

«Мені шкода гравців, які опиняються у такій ситуації. Агент Мудрика ухвалив неправильне рішення, привівши його до Челсі. Більшість футболістів, які перейшли до Челсі, були готові грати та дуже добре адаптувалися.

Це свідчить про те, що люди, які займалися трансферами, знали, що роблять. Зараз ситуація дещо інша», – сказав Галлас в інтерв'ю Football London.

Галлас грав за Челсі з літа 2001 по літо 2006 року. За цей час він провів 225 матчів, забив 14 голів та зробив вісім асситів.