26 серпня 2023 22:30

Шон Дайч: "Якби в "Евертона" було багато грошей, ми б багато чого змінили"

Головний тренер «Евертона» Шон Дайч прокоментував поразку в матчі з «Вулвергемптоном» (0:1) у 3-му турі АПЛ.


«Ця поразка дуже засмучує, так само прикро, як і після матчу з «Фулгемом». Ми створювали високоякісні моменти, показали загалом хорошу гру, демонстрували сильну реакцію після поразки «Астон Віллі». Ми не забили - це наша відповідальність.

Усі говорять про нападників. Як команда ми створюємо моменти, але не можемо знайти цей гол. Їхній воротар, безперечно, найкращий гравець матчу, але ми повинні використовувати моменти. Немає позитиву, коли ти не перемагаєш. Ми грали добре, повинні були перемогти, але цього не сталося.


Це наша реальність, вона існує протягом тривалого часу. Ми намагаємося виправити це в команді та з гравцями, яких підписали. Можливо, зможемо запросити ще футболістів. Нас досі запитують - чому ви не підписали двох форвардів? У нас немає золотих горщиків, ми намагаємося укласти угоди. Можливо, є трансфери, які наближаються, але не знаємо, чи так справді буде, поки вони не будуть оформлені.


Якщо у вас є достатньо грошей, щоб підписати нових гравців - це б допомогло. Якщо хтось запитав, чи був я легковажним протягом тижня - ні, не був. Намагався бути собою. Усе це коштує грошей.


Якби у нас було багато грошей, ми б багато чого змінили, бо протягом тривалого часу все йде не так. Намагаюся перебудувати команду з наявними гравцями. Говорять про наш інтерес до багатьох футболістів - дещо з того правда, дещо ні», - сказав Дайч.