18 серпня 2023 13:48

Тренер "Славії": "Ми зустрінемося з командою, яка в УПЛ фінішувала на одне місце нижче "Дніпра-1" - це аномалія"

Головний тренер празької "Славії" Індржих Трпишовський прокоментував матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи з "Дніпром-1" (1:1).


- Гра багато в чому залежала від результату першого матчу. Нам не вистачало темпу в першому таймі, ми грали дуже акуратно. Ми хотіли підійти до матчу таким чином, щоб тримати гру під контролем, тому посилили півзахист, щоб ми могли якомога більше контролювати м’яч, добре володіти ним і створювати небезпечні моменти.

В першому таймі ми дуже добре грали в захисті, лінія оборони розташовувалася трохи нижче, щоб перехоплювати передачі за спини. Нам це вдалося, але, на жаль, у фазі атаки на половині суперника не вийшло.

Ми втратили багато м’ячів і мало рухалися. Гра була блідою, без емоцій. Незважаючи на це, ми створили три моменти, двічі виходили один на один з воротарем і могли вирішити долю матчу набагато раніше.

Потім ми втратили м’яч у простій ситуації перед власними воротами і пропустили на останніх секундах. Перший тайм був невтішним з точки зору результату і гри.

У другому таймі ми виглядали значно краще, хоча він розпочався з гольового моменту суперника,. Але потім ми забили гол після красивої комбінації та багато били по воротах. Воротар суперника робив чудові сейви, через що матч завершився нічиєю.

Загалом, ми повинні були показати кращу і більш переконливу гру, особливо в першому таймі, це був один з наших найгірших виступів за останній час.

У четвертому раунді ми зустрінемося з командою, яка в турнірній таблиці чемпіонату України фінішувала на одне місце нижче "Дніпра-1" ("Зоря" - прим.). Я вважаю, що це аномалія, але це добре для нас.

Ми ще детально не розбирали наступного суперника, проте виглядає так, що це команда, за типом дуже схожа на "Дніпро-1", - цитує Трпишовського пресслужба "Славії".


Фото - ФК "Славія"