13 серпня 2023 13:02

Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: "Не будемо бити – не заб'ємо, будемо бити – може, заб'ємо"

Головний тренер житомирського «Полісся» прокоментував матч з «Рухом» в третьому турі УПЛ, який його підопічні програли з рахунком 0:1.


«Ми контролювали м'яч, був непоганий контроль. Не вистачало гостроти. За гарний контроль очки не дають. Наш суперник дуже дисципліновано зіграв в обороні, ми очікували таку гру, але те, що сталося на останніх хвилинам, розберемо.

Треба швидше рухатися. Вільних зон нам суперник не надав. Треба було більше ударів, ми не били. Не будемо бити – не заб'ємо, будемо бити – може, заб'ємо.

Гра котилася до нічиєї, але це поразка. Розберемо цю гру. Було дуже мало гостроти попереду.

Чи закономірний підсумок? Не відповідатиму на це питання, адже це означає, що вони до початку матчу виграли, а це не так. Але суперники заслужили перемогу, бо вони на один м'яч забили більше.

Заміна Мустафаєва на Танковського? Це планова заміна. Мустафаєв довго не грав, його фізичний стан дозволяє грати 60-70 хвилин, тому вирішили випустити досвідченого Танковського. Він непогано ввійшов у гру, хоча й Мустафаєв непогано грав.

Гра була під контролем. Чи награли на перемогу? Без моментів важко перемагати.

Хто основний голкіпер, Бойко чи Кудрик? У нас нема основних, у нас є група воротарів та польових гравців, і є стартовий склад, який вибирається перед грою.

Назаренко? Непогано зіграв. В нас багато новачків, їм на адаптацію потрібен час. Я бачу, куди рухатися, потрібен час, щоб зігратися. Все буде нормально», – сказав Калитвинцев.


Фото - ФК «Полісся»