12 серпня 2023 10:31
1

Артем КРАВЕЦЬ: "Якщо хтось думає, що у футболіста "Динамо" апріорі є опція працювати в клубі, то ви дуже помиляєтесь"

Колишній нападник «Динамо» та збірної України Артем Кравець вважає, що зробив велику роботу, щоб повернутися до рідного клубу на посаду радника Ігоря Суркіса з питань дитячо-юнацького футболу.


– «Динамо» довіряє своїм молодим вихованцям. Наприклад, тобі, Андрію Ярмоленко – сподіваємось, він стане спортивним директором. Це говорить про зміну вектора, чи не так?

- Молодість - не завжди дорівнює розвитку та якості. І так само моє призначення на цю посаду – це своєрідний аванс. Якщо хтось думає, що у футболіста «Динамо» Київ апріорі є опція працювати в клубі, то ви дуже помиляєтеся.

Щоб отримати посаду, яку я отримав, реально витратив дуже багато часу на обговорення моїх ідей з президентом клубу. Так само я витратив багато часу, щоб ці ідеї спали на думку, на те, щоб з кимось поспілкуватися, щось почитати, десь щось побачити.


Тобто це не та історія, що ти прийшов і такий: «Коротше, я пограв у футбол, давайте ви дасте мені якусь посаду». Це так не працює і неможливо, щоб це так працювало у такому клубі як «Динамо» Київ, – сказав Кравець.

Хотілося б конкретніше про ідеї,я розумію,що це бла-бла,а все ж таки як ідеї падають на думку?