6 серпня 2023 13:19

Радник Мане заявив, що Сане образив Садьо на ґрунті расизму: "Він перейшов межу. Якщо колір шкіри Мане турбував Лероя, то він турбував і босів "Баварії"

Радник Садьо Мане заявив, що у його клієнта був конфлікт із Лероєм Сане на ґрунті расизму.


Нагадаємо, після матчу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті", який "Баварія" програла з рахунком 0:3, Мане вдарив Сане в обличчя і розбив йому губу під час конфлікту в роздягальні. Після цього у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Лерой назвав Садьо «чорним лайном». Мюнхенський клуб спростовував ці чутки.


– Будь-хто, хто знайомий з європейським футболом, знає, що Лерой Сані – дуже зарозумілий хлопець. У той час, як Садьо Мане ніколи не створював проблем. Лерой Сане перейшов межу.


Через 30 хвилин [після конфлікту] Сані надіслав повідомлення Мане з вибаченнями. Він зрозумів, що облажався. Садьо прийняв його вибачення, сказавши: «Я сподіваюся, що це більше не повториться, тому що я дуже пишаюся тим, хто є».


– Надходили повідомлення про сутичку, викликану расистськими образами з боку Сане на адресу Мане. Це справді сталося?


– Саме. Ось чому я говорю, що «Баварія» вчинила невдячно. Це більш ніж шалено. Лерой Сане заперечував свої слова. Потім «Баварія» усунула Садьо на одну гру. Але, враховуючи серйозність проблеми, якби Садьо був неправий, його покарали б серйозніше.


Якщо колір шкіри Садьо Мане непокоїв Лероя Сане, то він також непокоїв керівництво мюнхенської «Баварії», – сказав Бакарі Сіссе.


Радник Мане також спростував, що "Баварія" оштрафувала Садьо на 500 тисяч євро. «Ми не бачили у платіжних відомостях відрахування на суму 500 000 євро. Було вирахування на 50 000 євро», – сказав Сіссе.