6 серпня 2023 08:21

Роман ЗОЗУЛЯ: "Поки ви кластимете х#р на війну, російська падла і далі бомбитиме, вбиватиме"

Український футболіст Роман Зозуля звернувся до співвітчизників, які досі продовжують споживати цифровий контент з ворожої країни.

«П######и. Інших слів немає. Сьогодні ворог завдав удару керованною авіабомбою по станції переливання крові. Ви розумієте? По місцю, яке рятує життя. Є поранені та загиблі… Ви досі слухаєте російську музику та дивитесь їхні серіали? Вважаєте, що це не є проблемою і ніяк не впливає на хід війни? Ви помиляєтесь. Кожне прослуховування, перегляд ютуб-каналів російських блогерів, перегляд їхніх фільмів - це копійка в військовий бюджет країни-п#####а.


Коли ви нарешті зрозумієте, що війна вона торкається кожного. Не можна просто так забити на все та танцювати і горланити в караоке. Випийте кави, повечеряйте у закладі, але без зайвих танців і співів. Тільки об’єднавшись всім народом, роблячи донати, репости та допомагаючи своїми силами армії ми зможемо перемогти. А поки ви будете класти хєр на війну, російська падла буде і далі бомбити, вбивати…


Їх не повинно існувати. Вони повинні стати ізгоєм для всього світу. Вони повинні соромитись бути росіянами. Ми повинні завжди пам’ятати, якою ціною дається наше життя зараз. Треба дякувати кожен день нашим воїнам за ранок. За можливість працювати. Нагадувати всьому світу, що росія - п#####с. Наші діти повинні знати, хто вони такі. Ненавиджу», - написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.